RESTAURANT MESKEN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 495 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Mesken Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 12:39 Kom hier al jaren maar ga nooit meer bij deze kale turk bestellen. Prijzen zijn duurder geworden en de kwaliteit is achteruit gegaan. Gebeld met de eigenaar en die zegt dat het gewoon zo is, niks aan te doen. Nooit meer!!
18 jan 2023 om 12:02 Top restaurant, en ik kreeg nog gratis drinken van de zaak. Bezorger was supper vriendelijke.
14 jan 2023 om 12:21 I like that they added onions to the kapsalon
8 jan 2023 om 13:36 Weinig en droge shoarma normaal altijd top
4 jan 2023 om 7:58 The delivery guy was a bit rude.
2 jan 2023 om 8:38 De patat was klef en de porties shoarma (zélfs de grote maat) waren klein. Er zat te weinig knoflooksaus en salade bij. Daarnaast was het drankje en de extra saus niet geleverd. Na ruim een half uur en twee keer te hebben gebeld, werd dit pas bezorgd
1 jan 2023 om 22:53 Ik heb lang niet zo lekker gegeten. Broodje shoarma eet ik al sinds mijn 16e daar. Ik ben 38. Tas Kebabi was niet normaal. Smaakt PRECIES hoe mijn moeder het maakt. En supersnel bezorgd. Vallah bedankt!
1 jan 2023 om 15:36 Eten is altijd erg lekker. Er was wel een onderdeel van de bestelling vergeten en 1 schotel met rijst had opeens patat alleen het restaurant had dit goed met mij gemaakt. Fijn dat als er iets kleins verkeerd gaat het wordt opgelost.
28 dec 2022 om 23:29 Zooooo duur shoarma schotel en dat zonder broodje erbij wat een logica echt gierig voor zo een dure prijs en met kipvleugels besteld eindstand krijg je er 4 mini kipvleugels bij en een salade met letterlijk een halve tomaat schijfje nooitttt meeerrrr
28 dec 2022 om 21:53 Troep
25 dec 2022 om 21:08 Eten bijna koud en in plaats van brood bij bestelling los pitabroodje erbij
25 dec 2022 om 0:39 Ik heb kip kapsalon besteld maar het was alsof ik patat had besteld heel weinig vlees. Geen smaak. Koud. Stelde niks voor. Nooit meer. Was gewoon goor. En frisdrank was ook niet koud.