RESTAURANT MESKEN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Mesken Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 8:50 Niet gekregen wat ik had besteld! Als je het restaurant dan belt hangen ze op. Zelfs 1 ster zijn ze niet waard.
1 okt 2022 om 22:11 Grote porcie en HEEL lekker. Echt een aanrader!
30 sep 2022 om 22:52 Heerlijk eten... op tijd geleverd aardige bezorger Mashallah
28 sep 2022 om 22:31 Erg teleurstellend, koud eten, lang wachten en de liefde van de bereiding was afwezig. Weinig eten voor veel geld. Mijn advies; sla dit restaurant lekker over en zoek even verder naar een goeie maaltijd bij een ander restaurant.
19 sep 2022 om 20:21 Deliveruly was so fast.
18 sep 2022 om 23:19 Lang gewacht op m’n bestelling. Ik begrijp dat het zondag was en regende, maar dit sloeg wel alles. Ik woon notabene om de hoek. Kon helaas zlf de bestelling niet ophalen ivm een gebroken enkel. Het eten was koud dus heb ik maar een boterham gegeten.
15 sep 2022 om 19:47 Eten was goed en warm alleen niet gekregen wat ik besteld had
4 sep 2022 om 23:15 Lekker mixgrill lekker sauzen… Bedank
2 sep 2022 om 14:24 Super service
28 aug 2022 om 21:43 Ik bestel hier nooit meer zonde van mijn geld
10 aug 2022 om 21:14 The Delivery was faster than stated. Foods needs improvement but was ok. The dessert baklava was delicious. We order wrap shoarma and wrap adana kebap.
6 aug 2022 om 22:59 This Kapsalon ruined my life. As I bit into the rubbery dirt meat, I realized I had been scammed. The vegatebles were sad and far from fresh, a truly unhappy meal. Had to throw it away before I became sick and had my day ruined even further.